Denní menu

Pondělí 19. 02. 2018

  Množství Cena (Kč)

Kachní vývar s masem, zeleninou a celestinskými nudlemi

35,–

Jehněčí kýta z bio farmy od pana Kýčka, podávaná s karotkovým pyré, pečeným bramborem v seně a růžičkovou kapustou

155,–

Smažený karbanátek s vařeným bramborem a okurkovým salátem

109,–

Kuřecí nudličky se žampiony, hořčicovou omáčkou a pečenou rýží

109,–

Špagety Aglio olio e peperoncino sypané parmazánem

98,–

Úterý 20. 02. 2018

  Množství Cena (Kč)

Hrachová polévka s uzeninou

35,–

*Grilované kuřecí prsíčko**, podávané bramborovými noky s houbami, chorizem a mladým špenátem

145,–

Hovězí plec na česneku, listový špenát a bramborový knedlík se škvarky

109,–

Pečené masové koule, podávané se smetanovou omáčkou, pečeným bramborem a brusinkami

109,–

Restovaná drůbeží játra na slanině a cibulce, hranolky a domácí tatarská omáčka

109,–

Středa 21. 02. 2018

  Množství Cena (Kč)

Brokolicový krém s krutony

35,–

Jehněčí kebaby, podávané s pita chlebem plněným balkánským sýrem, jogurtovým dipem s mátou a restovanou zeleninou

135,–

Pomalu pečené králičí stehno, podávané se švestkovou omáčkou s praženými mandlemi a karlovarským knedlíkem

115,–

Smažená krůtí prsa plněná šunkou a sýrem, podávaná s bramborovou kaší a zázvorovou okurkou

115,–

Grilovaný vepřový bok, podávaný s cibulovou omáčkou a kroupovým rizotem se žampiony

109,–

Čtvrtek 22. 02. 2018

  Množství Cena (Kč)

Tomatová polévka s těstovinou

35,–

Vepřová pečeně se šalvějí, podávaná s opečeným bramborem, pepřovou omáčkou a cuketovými linguiny

145,–

Listový salát s kuřecím masem, kedlubnou, rukolou a hořčicovou zálivkou, pečivo

109,–

Kuřecí stehno pečené na kmíně, podávané s kysaným bílým zelím a špekovým knedlíkem

109,–

Smažený květák, podávaný s vařeným bramborem a naší tatarskou omáčkou

109,–

Pátek 23. 02. 2018

  Množství Cena (Kč)

Krém ze sladké kukuřice se zakysanou smetanou

35,–

Kachní prsa grilovaná na dřevěném uhlí, podávaná s pyré z červeného zelí, opečenými bramborovými plackami a kachními škvarky

155,–

Pečené kuřecí paličky s houbovou omáčkou, špecle s restovanou zeleninou

115,–

Lososové krokety, podávané s bramborovým pyré ovoněným pomerančem a tomatový salát

115,–

Pečený jitrnicový prejt, podávaný s vařeným bramborem a salátem z kyselého zelí

109,–

UDÁLOSTI JANÁK BROS.

25. 04. 2014

Take away Restaurace Bohemia

Dle denní nabídky Restaurace Bohemia si můžete objednat oběd s sebou. Stačí pouze poslat email, kde napíšete:

  • jméno a příjmení
  • telefon
  • jídlo, které si chcete objednat a počet porcí. Aktuální …

všechny události

UDÁLOSTI JANÁK BROS.

Přidejte se k našemu týmu kuchařů!
Oznámení o EET

všechny události